Lupta pentru titlu se intensifica

Publicat marţi, 18.09.2007 10:09 de Daniel Popescu

Conform cotidianului britanic The Mirror campionul mondial Fernando Alonso s-a oferit sa le plateasca inginerilor sai cate 650 de lire sterline (aproximativ 1000 de euro) pentru fiecare cursa in care va termina in fata coechipierului sau, Lewis Hamilton, in cele 3 curse care au mai rams din acest sezon: Japonia, China si Brazilia.

“Modul in care se poarta este incredibil”, a spus o sursa din cadrul echipei referindu-se la Alonso.

Totusi, se pare ca Ron Dennis a specificat clar ca astfel de lucruri nu vor fi tolerate pentru ca ar imparti echipa in doua, iar Alonso va trebuie sa castige la fel ca orice alt pilot, prin performantele de pe pista.

Intre timp, Lewis Hamilton sustine ca nu este ingrijorat de micsorarea diferentei din clasament la numai doua puncte si se pregateste intens pentru ultimele curse. “Nu cred ca ultimele 3 curse vor fi la fel ca cea de la Spa. Orice se poate intampla, dar trebuie sa fiu in forma. Nu mi-e frica de nimeni si sper sa observati asta. Bineinteles ca lucrurile nu merg pentru noi asa cum am planuit, dar mai sunt 3 curse pe care le putem castiga”, a declarat Hamilton.

  • YO, marţi, 18.09.2007 17:14
    nush de ce

    latzi depunctat in halu asta pe alonso...stirea nu e confirmata ...daca e confirmata ca nu e asa ? nu cred ca ii datzi voi 7 puncte la loc...da shi il consideratzi pe hamilton "ingerash" ...dupa ce pe el il sustine echipa mai mult mai are de comentat ? imi pare rau de alonso ca pleaca de la mclaren dar acestia s-au purtat JENANT cu el....FORZA ALONSO !