Mario Theissen, nemultumit de pauza de patru saptamani

Publicat joi, 26.04.2007 10:55

Mario Theissen, directorul celor de la BMW Sauber, se declara nemultumit de pauza de patru saptamani dintre Marele Premiu al Bahrainului si cel din Catalunya.

"Nu mi se pare normal sa avem o pauza atat de mare, patru saptamani inseamna prea mult. BMW a folosit pozitiv aceasta perioada, dar am fi preferat sa concuram. Sunt de parere ca trei saptamani este perioada optima intre doua Mari Premii",

a declarat Theissen.

Referindu-se la Robert Kubica, germanul a mai declarat: "Robert are un potential imens, iar eu sunt sigur ca dupa acest an va invata foarte multe".

  • Giannig, joi, 26.04.2007 11:11
    yup

    Theissen il incurajeaza pe Kubica, si pe buna dreptate...polonezul a cam avut ghinion pana acum. Chiar si in Bahrain au trebuit sa aranjeze de urgenta masina de rezerva pentru el. Plus calificarile unde l-a luat Heidfeld pentru ca echipa l-a trimis un pic prea tarziu in turele rapide. O luna de pauza e mult intr-adevar...si 3 sapt sunt multe. 2 saptamani sunt modelul optim. Una dupa alta devine deja agasant.

  • Calin, joi, 26.04.2007 13:40
    ce tampenie

    Intervalul asta de 4 saptamani intre curse e de-a dreptul tampit. Nu stiu de ce FIA nu organizeaza o cursa pe an, macar sa stim o treaba.

  • marky_1709, joi, 26.04.2007 17:56
    cursele astea..

    in mod normal, cusele trebuiau sa fie la un interval de 2 saptamani. pacat ca e distanta asta, dar sa speram ca echipele se pregatesc bine, si vom avea un spectacol pe cinste