Massa a suferit un accident in prima sesiune a antrenamentelor

Publicat vineri, 14.09.2007 14:31 de Daniel Popescu

La scurt timp dupa inceperea antrenamentelor libere din aceasta dimineata, Felipe Massa a suferit un accident, urmare a faptului ca masina Ferrari nu a intors spre dreapta in virajul Rivage.

Monopostul F2007 a trecut peste o zona cu pietris si nisip la viteza mica, iar nasul masinii a lovit usor pneurile de protectie aflate pe marginea pistei. Massa a iesit repede din masina si nu a mai participat la restul sesiunii.

Aproape sigur, este vorba despre o defectiune mecanica a masinii, si nu despre o eroare de pilotaj.

  • Gombot, vineri, 14.09.2007 15:01
    Adio Massa

    Asta da dovada ca McLarean a furat toata tehnologia inclusiv si dotarile masinilor..... hai sa fim seriosi furtul daca a fost nu a vizat efectiv o solutie ci chestiiprincipiale care s epractica in acest domeniu cade altfel peste tot unde exista tehnologie inalta si interese financiare. Au cazut de pacalici MCLaren.. asta e insa decizia nu e OK. Accidentele Ferrari spun mai mult decat declaratiile de la FIA.

  • eddy, vineri, 14.09.2007 15:39
    Corect!

    Doar atat as mai mentiona ca documentele nu au fost furate ci date sau vandute de inginerul Nigel de la Ferrari.

  • Blondu_mm, vineri, 14.09.2007 16:00
    furt... dat...

    ce a facut mclaren se numeste furt... si merita sa fie pedepsiti

  • gombot, vineri, 14.09.2007 20:30
    Oricum, o pata in Istorie!

    Sa vedem lucrurile de la nivelul F1 si nu de la nivelul unui om de rand. In F1 spionajul e la loc de cinste si nu de acum si de cand a aparut sportul asta. In domeniul armelor nucleare e la fel si nu as vrea sa continui cu enumerarea obisnuintei in economia mondiala. Nu contest o anumita imoralitate din parte McLaren insa nu cred ca ceea ce au "furat" ei a dus la umilirea Ferrari.

  • Vlad, vineri, 14.09.2007 23:56
    Oare gombot?

    Anul trecut cine era pe tusha cu motoarele? Ferrari sau McLaren? Cine avea probleme mecanice? Ferrari sau McLaren? Cine nu mai urca pe podium? Ferrari sau McLaren? Acum cum e? Numai McLaren? Au acoperirea cum ca Alonso a venit si el a facut lucrurile sa mearga...hai sa fim seriosi ;) Lucrurile minore conteaza in F1, iar ce era in acele documente tinea de subtilitati, care te duc sau nu pe podium....

  • gombot, sâmbătă, 15.09.2007 19:51
    Si totusi

    Anul trecut Ferari a avut destule probleme si sa nu uitam ca Schumi nu a mai putut face mare lucru cu tot talentul si maiestria lui. Asadar problemele Ferrari sunt de ceva vreme si aveau nevoie sa le acopere cu o chestie din asta.. de spionaj.. pentru a intra in posesia unui titlu care nu le aduce onoare. Nu pun [alma echipei McLaren insa anul trecut Renault era o forta si acun e in prapastie. Oare Alonso are toto meritul? Cred ca lucrurile sunt mult mai incurcate decat le vedem noi.