Massa: "Am avut de la inceput cursa in mana"

Publicat luni, 14.05.2007 11:04

Felipe Massa s-a declarat extrem de fericit la finalul Marelui Premiu al Spaniei, considerand ca doar in primul tur s-a pus problema ca el sa piarda prima pozitie in cursa.

"Cea mai dificila parte a cursei a fost fara indoiala startul. Dupa ce am trecut cu bine de acesta, mi-am dat seama ca de acum incolo am cursa in propriile maini. De asemenea, masina a raspuns bine pana la final",

a spus entuziasmat Massa.

Prezenta la circuit a lui Michael Schumacher a avut menirea sa-l mobilizeze si mai multe pe pilotul celor de la Ferrari, cel care declarase ca ii este recunoscator germanului pentru ajutorul aratat in sezonul precedent.

  • Giannig, luni, 14.05.2007 18:01
    sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului

    Da e corect, brazilianul a avut cursa in mana din acel moment. Mai usor si mai rapid decat Lewis sau Kimi, era greu de prins ;doar o problema tehnica sau la pit vre-o greseala l-ar fi pus in dificultate. Incindentul cu Fernando mi-a amintit chiar de problema lui Massa in Malaezia cu Lewis. In Spania ca si in Malaezia, pilotul din spate a cautat disperat sa treaca acum cat e devreme, cat sunt roata la roata, pentru ca perturbatiile aero ar fi facut dificila depasirea. Atunci Massa a fost cel care a gresit, acum a venit randul lui Fernando. Dupa Malaezia, pe Massa l-am facut si eu cu ou si otet, ca la doar o saptamana in Bahrain sa castitige cursa. Sa vedem acum cat de repede isi va reveni Alonso, caci sa te faci de ras si sa dezamagesti la tine acasa, pe cand coechipierul tau incepator preia sefia clasamentului...pentru cineva ca Alonso e greu de inghitit. Trebuie spus ca o caracteristica definitorie a pilotului de succes este ca nu se invinovateste niciodata pentru nimic in lume. Din cauza asta Schuey nu s-a considerat niciodata vinovat ca l-a scos pe Hill din cursa, sau sa se invinovateasca ca a parcat masina la Monaco. Tocmai d-aia a dat Fernando vina pe Massa pentru incident. Probabil acum le va cere inginerilor sa arunce sasiul curent si sa-i faca alta masina. Lewis s-a descurcat foarte bine...chiar prea bine. Cand a facut cel mai rapid tur in testele libere, si echipa se bucura pentru succesul britanicului, Alonso a iesit foarte suparat din paddockul Mclaren. Cred ca acelasi lucru i se intampla si lui Kimi. Cu exceptia Melbourne cand Massa a avut probleme cu cutia de viteze, Kimi a fost intotdeauna sub Massa. Din Spania s-a retras cu probleme la motor si am vazut si un eleron rupt, dar aceste probleme l-au scutit de la a fi comparat cu Massa, caci ar fi fost catalogat ca "mediocru".