Massa da vina pe conditiile pistei

Publicat duminică, 08.06.2008 16:14 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca nu a fost capabil sa obtina un rezultat mai bun in calificarile de la Montreal din cauza conditiilor precare ale pistei.

Pilotul Scuderiei Ferrari va lua startul in cursa de duminica de pe pozitia a sasea, in ciuda faptului ca brazilianul s-a declarat incantat de modul in care a functionat monopostul F2008.

"Cu siguranta nu acesta este rezultatul la care ne asteptam si este pacat, pentru ca am facut totul ca lucrurile sa mearga bine"

, a declarat Massa. "Masina a fost foarte rapida atat vineri cat si sambata dimineata, iar fara problema intampinata in virajul 10 cu siguranta m-as fi putut gandi la un loc in frunte".

Desi este dezamagit de locul 6, Massa crede ca are sanse sa ajunga in frunte in cursa de duminica, tocmai din cauza conditiilor precare ale pistei. "In conditii normale as fi spus ca plecand de pe 6 am abandonat orice sansa de a lupta pentru un loc in frunte. Dar astazi nu cred ca pot spune asta, mai ales ca am fost puternici tot weekendul", a explicat brazilianul.

  • jannini, duminică, 08.06.2008 18:08
    canada

    Ati vrut voi sa impacati toata lumea cu miscarea asta...toti protagonistii puncteaza...vericilor,psihologie 1-o-1...lasati...

  • markedd, duminică, 08.06.2008 18:53
    Sa mor de ras, nu alta!

    Se pare ca numai Hamilton a fost pe alt circuit, ca restul se plang de conditiile pistei. Sunteti varza ferraristilor. Cum nu merge ceva intotdeauna trebuie sa fie altcineva vinovat in afara de piloti. Jalnici!!! Acesta e cuvantul care va caracterizeaza.

  • speedyro, luni, 09.06.2008 10:29
    driverx

    massa intotdeauna da vina pe ORICE .. in afare de el .. eu spun ca problema este intre motor si volan .. nu conditiile pistei.. toti au avut acelasi conditii IDIOTULE !!

  • speedyro, luni, 09.06.2008 10:29
    driverx

    aceleasi .. scuze

  • cris_t_yan, luni, 09.06.2008 10:34
    TVR...

    Frartilor, voi nu sunte-ti deranjati de truncherile de transmisie ce ni le infige TVR-ul? Hai sa facem ceva! Putem cel putin sa incepem sa scriem mail-uri de nemultumire catre ei.... sa aloce mai mult spatiu. Cursa asta a fost pe TVR2 si tot nu am avut podium si conferinta de presa, ca sa nu mai zic de emisiunea Padoc anuntata si paraanuntata la 19:15 dar lipsa totala?! Sa nu mai amintesc de concentrarea comentatorilor... TVR nu merita ceea ce au...... pe noi.... ALIATIVA.... LUATI INITIATIVA >>>>>>> [email protected] , [email protected]