Massa ii ia apararea lui Kimi

Publicat luni, 12.03.2007 18:16

Felipe Massa ii ia apararea lui Kimi Raikkonen dupa ce publicatiile de specialitate din Europa l-au numit pe colegul sau "alcoolist".

Astfel, brazilianul de la Ferrari crede ca aceste informatii ar trebui tratate cu scepticism: "Intr-o lume ca a noastra, unde sunt foarte multe VIP-uri, informatiile aparute in mass-media pot fi de multe ori exagerate sau chiar inventate"

. Colegul lui Raikkonen crede despre finlandez ca acesta este un pilot excelent: "A demonstrat deja ca este unul dintre cei mai buni piloti din Formula 1. va fi rapid si se va lupta pentru victorii, insa sper sa ma clasez in fata sa mai des decat se va clasa el in fata mea."

Felipe Massa se dovedeste precaut in privinta sanselor de a castiga campionatul dupa ce masina s-a dovedit foarte rapida in teste: "Nu ma deranjeaza ca lumea sa ma considere un candidat la titlu, insa nu la asta trebuie sa imi stea capul. Ceea ce se vorbeste in lumea Formulei 1 nu imi va schimba modul de gandire. Important e ca masina e foarte rapida si ca probabil avem un mic avantaj din acest punct de vedere in fata celorlalti., insa nu o sa afirm niciodata ca suntem favoriti", spune brazilianul de la echipa italiana.