Massa, increzator inaintea calificarilor de la Spa

Publicat sâmbătă, 15.09.2007 11:35 de Daniel Popescu

Felipe Massa este optimist dupa prima zi de antrenamente de la Spa, in ciuda accidentului din prima sesiune din cauza caruia nu a putut efectua niciun tur cronometrat.

“Desi am pierdut timp vineri dimineata, putem spune ca am avut o zi buna”, a declarat Massa. “Am muncit la set-up, la stabilitatea masinii si am comparat cele doua tipuri de pneuri pe care le vom folosi aici. Din ceea ce am vazut, mergem in directia cea buna. Acum trebuie sa analizam cu atentie datele pentru a fi pregatiti cat mai bine pentru calificari si pentru cursa de duminica”

.

Coechipierul sau, Kimi Raikkonen, nu este la fel de increzator, sustinand ca echipa mai are de muncit la monopostul F2007. “Sunt multumit de cum au mers lucrurile dimineata, insa nu la fel de incantat de sesiunea de dupa-amiaza”, a declarat finlandezul. “Dimineata, stabilitatea masinii a fost foarte buna, insa ne-am chinuit putin in a doua sesiune sa gasim setarile potrivite. Trebuie sa mai lucram la pachetul pe care il avem”.

  • ..., sâmbătă, 15.09.2007 11:49
    Am cazut

    dp 25 pe 300...daca am pierdut la ostire 90 de puncte + 30 de la aceeasi stire se face 120 de puncte...am pierdut in stirea cu fia cat am castigat in practice...penibil punctaj...doar atzi mai penalizat mclaren o data...deci de 2 ori pentru aceeasi stire ... adica 60 de puncte :|

  • Sorin Blaj, sâmbătă, 15.09.2007 12:08
    McLaren?

    Merita depunctari pana la sfarsitul sezonului. Cine te obliga sa-i alegi? E singura echipa disponibila? :)