Massa: "Kimi s-a obisnuit, acum incepe lupta!"

Publicat joi, 15.03.2007 14:20

Felipe Massa a afirmat ca, desi l-a batut pe Kimi Raikkonen in testele de iarna, ambii piloti Ferrari ar putea sa castige Marele Premiu al Australiei.

Massa a fost starul presezonului, terminand 4 din cele 6 zile de teste din Bahrain pe locul intai. In plus, brazilianul a stabilit un nou record al circuitului in ultima zi de teste. Desi a fost mai rapid decat finlandezul, el a declarat ca exista o serie de motive pentru care a fost mai bun ca Raikkonen in teste.

 “Eu eram familiarizat cu masina si cunosteam mecanicii si cum lucreaza acestia, astfel ca totul mergea destul de bine. Pe de alta parte, Kimi inca invata si cunostea echipa. La Melbourne vom afla adevarul. Startul primei curse a sezonului este intotdeauna foarte incitant, desi nu mai sunt un debutant. Ma simt destul de relaxat acum. Melbourne este un excelent loc de a incepe sezonul si mai bucur ca in acest an a redevenit prima cursa a sezonului. Imi plac tara, orasul si oamenii asa ca abia astept aceasta cursa”, a afirmat Massa.

  • drakoss, joi, 15.03.2007 22:06
    kimi rulez

    nu cred ca entuziasmul lui massa se poate compara cu experienta si sangele rece finlandez a lui kim i

  • mirco, vineri, 16.03.2007 00:00
    surpriza

    dragilor, va mai amintiti cei facea massa lui vilneuve, fostul campion mondial, cu pretentii si gura f mare, cand erau coechipieri la sauber. baiatul asta are potential si sunt convins ca ii va surprinde pe multi