Massa: "Lewis si-a aparat pozitia. Nu e nimic murdar in asta"

Publicat joi, 12.04.2007 18:16

Felipe Massa afirma ca nu are de gand sa se razbune pe Lewis Hamilton, deoarece tanarul britanic nu a facut altceva decat sa isi mentina locul in Malaezia.

Declaratia brazilianului vine dupa ce, in cursa de la Sepang, Hamilton l-a tinut in spate pe Massa timp de cateva tururi, fortandu-l pe pilotul Ferrari sa faca o greseala care l-a costat podiumul la final.

"As fi facut la fel daca as fi fost in fata. Astazi e dificil sa depasesti in Formula 1, mai ales ca acest lucru depinde si de pista. In Malaezia nu e usor sa depasesti iar Lewis isi apara pozitia, e evident ca nu mi-ar fi dat-o fara sa se lupte pentru ea. A fost un viraj dificil, foarte murdar pe exterior, insa era singura metoda pentru a putea depasi acolo. Bineinteles, cand Lewis se va afla in spatele meu nu ii va fi deloc usor, insa chiar si-a facut treaba bine in Malaezia. Nu e vorba de pilotaj murdar, este absolut normal", spune Massa referindu-se la incidentul de la Sepang.

  • carmen66, joi, 12.04.2007 21:38
    simpaticul britanic

    lui lewis ii cresc 'actiunile la bursa',dupa acest viraj curajos...

  • joeadrianblack, joi, 12.04.2007 22:23
    dl Mircea...

    Stiu ca regulile sunt reguli... dar pt o astfel de dovada de Fair-Play, se pute a LEJER oferi pt amandoi mult mai mult de 6 resp. 2 punct... CEL Putin 20... (totusi e un gest frumos ce a facut Massa)