Massa nominalizeaza principalii rivali din 2010

Publicat vineri, 19.02.2010 11:13 de Daniel Popescu

Felipe Massa anticipeaza ca Red Bull, McLaren si Mercedes sunt principalele rivale ale Scuderiei Ferrari in lupta pentru titlul mondial in 2010.

Felipe Massa a incheiat joi sesiunea de teste de la Jerez, monopostul Ferrari urmand sa fie pilotat in urmatoarele doua zile de coechipierul sau Fernando Alonso.

Desi vremea ploiasa a perturbat programul tuturor pilotilor, acest lucru nu l-a impiedicat pe Massa sa creioneze tabloul principalilor rivali in lupta pentru titlu in sezonul care va incepe peste mai putin de patru saptamani. Asa cum era de anticipat, brazilianul a avertizat ca McLaren, Mercedes si Red Bull reprezinta principalele amenintari la adresa echipei italiene.

"As spune ca Red Bull are un monopost bun, dar asta nu este o surpriza avand in vedere cum au incheiat sezonul precedent. Ma astept sa luptam impotriva lor si a celor de la McLaren si Mercedes GP, dar este inca prea devreme sa spun ceva concret. Pentru moment ne concentram pe munca noastra", a explicat el.

Pe langa ploaia persistenta, programul celor de la Ferrari de joi a fost afectat de o problema mecanica. Chiar daca nu a dezvaluit natura exacta a problemei, Massa sustine ca acceasta nu a afectat programul, chiar daca brazilianul s-a retras in garaj pentru doua ore. "Setarile monopostului sunt foarte bune, atat pe uscat cat si pe circuit ud. Problema de dimineata nu este ingrijoratoare. Stim ce trebuie sa facem pentru a o remedia", a mai precizat el.

Via | Ferrari