Massa spera la pole position in Canada

Publicat marţi, 03.06.2008 16:53 de Daniel Popescu

Felipe Massa priveste cu optimism Marele Premiu al Canadei si spune ca un pole postion ar reprezenta un start excelent in weekend.

Pilotul Scuderiei Ferrari considera ca intre circuitele de la Monaco si Montreal exista cateva asemanari, in ciuda caracteristicilor total diferite. "Avand in vedere rezultatele de la Monaco, putem fi optimisti ca vom transforma acest weekend intr-un pozitiv, chiar daca nu ne-a mers prea bine in trecut"

, a declarat Massa.

"La prima vedere, circuitul stradal de la Monaco are putin in comun cu cel de la Montreal, dar sunt destule asemanari. In primul rand, ambele circuite au o aderenta scazuta, iar la inceputul weekendului suprafata este foarte "verde" si murdara. Ai nevoie de o masina cu o tractiune buna si stabila, o masina eficienta cu o aderenta mecanica buna".

Dupa locul 3 realizat in Principat, Massa pare sa tinteasca mai mult in acest weekend si crede ca un pole position ar reprezenta un inceput perfect pentru Ferrari. "Calificarea in fata celorlalti 19 piloti ar reprezenta un start bun in acest weekend pentru Marele Premiu al Canadei".

Cu toate acestea, Massa este constient ca McLaren Mercedes si BMW-sauber vor fi doua echipe greu de invins in acest campionat. "Este evident ca luptam impotriva a doi oponenti puternici: McLaren si BMW, chiar daca germanii nu au castigat inca nicio cursa. Lupta etse foarte stransa si asta demonstreaza ca trebuie sa castigi puncte la fiecare cursa", a incheiat Massa.

  • alex_me, joi, 05.06.2008 08:59
    massa

    nu zau,oare numai massa spera la pole in canada?nu mi se pare corecat sa fie punctate stirile de genul asta. oare hamilton alonso etc nu spera si ei la pole?