McLaren ar putea alege pilotii pentru Force India

Publicat miercuri, 12.11.2008 18:20 de Daniel Popescu

McLaren ar putea avea un cuvant greu de spus in privinta pilotilor echipei Force India pentru sezonul 2009, intrucat Mercedes va furniza motoare echipei indiene.

Parteneriatul Mercedes cu Force India se refera atat la furnizarea motoarelor, cat si la furnizarea sistemului KERS, a transmisiilor si a sistemului hidraulic.

In plus, britanicii ar putea avea un cuvant de spus si in privinta pilotilor, intrucat acestia ar putea dori sa-si sporeasca interesul in cadrul echipei.

Acest lucru vine la numai cateva saptamani dupa ce patronul Vijay Mallya afirmase ca Force India va continua si in 2009 cu Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella. "McLaren va recomanda ceea ce considera ei ca este in interesul echipei mele, iar eu va trebui sa decid. As fi sub presiune daca nu le-as asculta sfatul", a declarat Mallya pentru Reuters.

Printre numele vehiculate la Force India sunt Paul di Riesta, pilotul Mercedes din DTM care a testat recent pentru McLaren, dar si actualul pilot de teste al echipei anglo-germane, Pedro de la Rosa.

  • michelle_b, joi, 13.11.2008 12:35
    Dani

    vezi ca iar l-ai botezat pe Paul di Resta :P