McLaren, de acord cu MP nocturne

Publicat vineri, 25.05.2007 11:20

Ron Dennis, boss-ul celor de la McLaren Mercedes, se declara de acord cu intentia FIA de a organiza cat mai multe curse in nocturna.

Dennis sprijina initiativa lui Bernie Ecclestone, declarand ca aceste curse disputate la lumina reflectoarelor vor aduce o audienta mult mai mare si implicit mult mai multi bani. Seful celor de la McLaren mai crede ca o cursa noaptea nu este neaparat periculoasa pentru piloti si ca toate echipele ar trebui sa fie de acord cu aceasta initiativa.

Prima cursa care se va disputa noaptea va fi la Singapore, in timp ce Australia si Malaesia discuta aceasta posibilitate.

  • viduka, vineri, 25.05.2007 12:48
    nu inteleg punctarea

    McClaren a fost punctata doar ca Ron Dennis a spus ca e deacord cu aceste curse nocturne.mi se pare ilogic sa fie puctata echipa

  • reddog, vineri, 25.05.2007 13:18
    asa cum nici eu nu inteleg....

    de ce nu este depunctat si hamilton...toata presa de specialitate spune ca a lovit masina si s-a dus mai devreme la standuri si el este punctat(a fost aleasa singura stire in care este vb de bine in ultimiele 12 ore)...ori poate se puncteaza in functie de "nevoi"

  • Mircea Mester, vineri, 25.05.2007 13:33
    Nu inteleg

    Cum nici eu nu inteleg de ce nu cautati toate stirile despre un pilot atunci cand va apucati sa comentati in subsolul unei stiri...