McLaren introduce un nou update în China

Publicat marţi, 09.04.2013 15:43 de Daniel Popescu

McLaren pregăteşte un nou update pentru cursa de la Shanghai cu scopul de a-şi îmbunătăţi rezultatele modeste înregistrate în primele două curse.

McLaren continua să caute antidotul potrivit pentru noul monopost MP4-28, cu care echipa britanică a obţinut doar patru puncte în primele două curse ale sezonului.

Directorul executiv Jonathan Neale a dezvăluit ca McLaren va introduce un nou update pentru Marele Premiu al Chinei, care vizează în principal remedierea problemelor observate în debutul acestui an.

"Am reuşit să îmbunătăţim monopostul intre Australia şi Malasyia, acolo am fost mai aproape de ritmul obişnuit. Pe baza celor învăţate în acel weekend aducem câteva update-uri în China. Unele sunt de rutină, altele sunt ca răspuns la problemele pe care le-am avut cu monopostul. Cred că vom avea mult de munca vineri pe măsură ce învăţăm mai mult despre monopost şi aflăm dacă noile update-uri funcţionează", a declarat el în cadrul unei videoconferinţe cu presa internaţională.

Pe de altă parte, Neale a admis că Mclaren va avea nevoie de mai multe update-uri suplimentare pentru a ajunge la nivelul de performanţă pe care şi-l doreşte.

"Ştim care sunt problemele, dar, aşa cum se întâmpla cu orice monopost, nu exista un glonţ magic. Sunt câteva lucruri care vor readuce performanta monopostului şi credem că avem un pachet bun. Dar cu siguranţă nu suntem la nivelul de performanţă pe care îl aşteptam", a mai precizat el.

Via F1Fanatic

  • mavrick, marţi, 09.04.2013 16:06

    Update-urile semnificative cu progrese nesemnificative sunt precum "vorba multa saracia omului".

  • JJ @mavrik, miercuri, 10.04.2013 11:56

    sa nu uitam totusi de idolii tai care de vreo cativa ani in coace fac cam ceea ce ai explicat tu in comentariul tau.