McLaren va transmite în direct lansarea noului monopost

Publicat joi, 26.01.2012 17:20 de Daniel Popescu

McLaren a anunţat că va transmite în direct pe site şi pe pagina sa de Facebook lansarea noului monopost pentru sezonul 2012 al Formulei 1.

McLaren a dezvăluit programul complet al lansării noului monopost MP4-27 cu care va concura în sezonul 2012 al Formulei 1.

Dacă până acum singurele lucruri cunoscute erau lansarea programată în 1 februarie la sediul echipei de la Woking, britanicii au dezvăluit că evenimentul va fi transmis în direct pe

site-ul oficial al team-ului cu începere de la ora 12:00 (ora României).

Printre cei prezenţi  la eveniment se vor număra şeful Martin Whitmarsh şi piloţii Lewis Hamilton şi Jenson Button, care vor răspunde întrebărilor presei cu privire la obiectivele echipei pentru sezonul care va începe în luna martie.

De asemenea, prezentarea în direct va putea fi accesată şi pe pagina oficială de pe reţeaua de socializare Facebook, iar evenimentul va putea fi urmărit de asemena în direct şi pe postul britanic de televiziune Sky Sports. De altfel, postul britanic pay-per-view a anunţat că va transmite numeroase reportaje în direct de la cele trei sesiuni de teste din această iarnă, o premieră în industria TV.

Via | McLaren