McLaren: "Vom fi competitivi in calificari"

Publicat vineri, 26.03.2010 15:10 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton si Jenson Button sunt increzatori ca McLaren va beneficia de un monopost competitiv in calificarile pentru Marele Premiu al Australiei.

McLaren a inceput noul sezon competitional cu un monopost fiabil si performant in Bahrain, insa principala problema a echipei a fost reprezentata de timpii realizati pe un singur tur de pista.

In acest context, rezultatele obtinute in calificari nu au fost cele scontate, iar echipa s-a multumit doar cu podiumul realizat de Lewis Hamilton. Echipa a ocupat insa primele doua pozitii in a doua sesiune de antrenamente libere din Australia, iar campionul mondial din sezonul 2008 considera ca McLaren a trecut peste problemele intampinate in aceasta zona.

"Cred ca am facut cateva imbunatatiri comparativ cu Bahrain si sentimentul pe un singur tur de pista este mai bun. La asta am lucrat inca de la prima cursa si ma simt mai increzator ca in calificari vom fi capabili sa-i atacam pe cei care erau in frunte cu doua saptamani in urma", a declarat britanicul.

Coechipierul sau Jenson Button a impartasit acelasi sentiment, considerand ca inginerii au reusit sa imbunatateasca aerodinamica monopostului.

"Pentru calificari, monopostul ar trebui sa fie mai bun decat in Bahrain. Se pare ca avem forta de apasare aerodinamica corespunzatoare pentru acest circuit. Ambele tipuri de pneuri functioneaza bine, asa ca totul este pozitiv", a precizat actualul campion mondial.

Via | McLaren

  • DRAKo, vineri, 26.03.2010 18:48
    Sa vina o dubla McLaren si Mercedes GP

    Ar fi superb ca cele 4 monoposturi sa ocupe primele 4 pozitii in cursa de duminica! Succes Mercedes!

  • NeoGalaxy, sâmbătă, 27.03.2010 09:09

    Ce ar fii superb ar fii ca lui Drako sa nu i se intample ceea ce doreste. De fapt ar fii pur si simplu perfect daca s-ar intampla exact opusul decat isi doreste Drako :)))