McLaren vor adapta simulatorul pentru Singapore

Publicat luni, 31.03.2008 13:43 de Daniel Popescu

McLaren au anuntat ca vor adapta simulatorul pentru cursele pe timp de noapte, in pregatirea Marelui Premiu al statului Singapore din luna septembrie.

Reprezentantii echipei McLaren Mercedes au participat in acest weekend la testele desfasurate in Singapore pentru prima cursa in nocturna din istoria Formulei 1.

Fostul campion mondial Mika Hakkinen a pilotat monopostrul McLaren de anul trecut in fata fanilor, intr-o demonstratie prin care organizatorii au dorit sa arate ca sunt pregatiti pentru evenimentul din luna septembrie.

Cu aceasta ocazie, oficialii echipei anglo-germane au facut numeroase fotografii ale scenei, iar seful proiectelor speciale, Neil Trundle, a confirmat ca echipa va folosi datele obtinute la simulatorul echipei. "Cand ne intoarcem in Anglia vom pune toate acete date pe simulatorul nostru", a declarat Trundle.

Astfel, Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen vor avea ocazia sa testeze in conditii similare cu cele pe care le vor intampina in Singapore. Pana in prezent, McLaren este singura echipa care si-a luat astfel de precautii, insa nu este exclus ca si alte team-uri sa adopte masuri similare.