Mercedes GP va introduce zilnic update-uri la Barcelona

Publicat miercuri, 09.03.2011 17:19 de Daniel Popescu

Mercedes GP a confirmat că va introduce în fiecare zi din sesiunea de teste de la Barcelona câte un update pentru monopost.

Ultima sesiune de teste din această iarnă are un rol semnificativ pentru Mercedes GP, care speră să-şi îmbunătăţească monopostul prin intermediul unei serii de update-uri.

Echipa a confirmat de mai multe ori în această iarnă că va introduce un update major pentru Marele Premiu al Australiei, iar componentele acestui pachet aerodinamic vor fi evaluate zilnic în această săptămână la Barcelona.

Pentru început, germanii au optat pentru un nou sistem de evacuare, care va fi completat în următoarele trei zile cu un nou design pentru plăcile exterioare ale caroseriei şi o nouă aripa fată.

Strategia a fost explicată de Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, prin faptul că echipa vrea să evalueze separat noile componente, pentru a identifica exact avantajele şi deavantajele acestora. "Avem o abordare pas cu pas. Avem un tratament diferit pentru sistemul de evacuare şi câteva părţi ale monopostului revizuite şi urmează mai multe schimbări", a declarat germanul pentru publicaţia Autosport.

Pe lângă Mercedes, Ferrari a introdus de asemenea un nou sistem de evacuare asemănător cu cel implementat de Red Bull, în timp ce McLaren a testat marţi o nouă aripa fata.

Via | Autosport

  • fun_f1, miercuri, 09.03.2011 19:09
    update

    da, au mers mai prost cu acest update... sa vedem maine ce va urma cu celalalt update...

  • NickM, joi, 10.03.2011 08:17
    Mercedes

    Tot degeaba, daca sasiul nu este potrivit lui Shumi.