Mick Schumacher a debutat in curse

Publicat marţi, 22.04.2008 11:18 de Daniel Popescu

Mick Schumacher, fiul celebrului pilot Michael Schumacher, a debutat weekendul trecut in karturi intr-o competitie din Spania.

Michael Schumacher spera sa aiba un urmas de nadejde in sporturile cu motor, dupa ce fiul sau Mick in varsta de numai 9 ani a debutat intr-o competite de karturi din Spania. Septuplul campion mondial a ales Spania pentru a-l feri pe fiul sau de presiunea presei germane. De altfel, Mick Schumacher va folosi in timpul competitiei pseudonimul "Mick Betsch", in speranta ca va beneficia de anonimitate.

Interesant este ca Mick Schumacher a concurat la volanul unui kart numit "Alonso Kart", dupa numele rivalului tatalui sau, Fernando Alonso. Mick a purtat casca familiara Schumacher, aceasta fiind insa vopsita in albastru. Michael Schumacher nu a fost insa prezent la cursa de debut a fiului sau.

Mick a incheiat cele doua curse de pe circuitul Sils de langa Gerona pe locurile 10 si 8, urmand sa participe si la urmatoarele 3 curse din aceasta competitie.

  • highspeed, marţi, 22.04.2008 13:58
    Hamilton si Mick Schumacher

    Fain, peste 10 ani poate o sa vedem ceva batalie intre Hamilton si Schumaher, as fi tare curios ce o sa invete de la tatal sau

  • pici, marţi, 22.04.2008 18:06
    hamilton ..slab pilot ..noroc de masina

    peste 10 ani ???? peste un an maxim 2 hamilton zboara de la mclaren ....deja nu mai face fatza