Montreal, antrenamente 2: Hamilton revine in forta

Publicat vineri, 06.06.2008 22:31 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a realizat cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Montreal, devansandu-i pe Robert Kubica si Kimi Raikkonen.

Britanicul Lewis Hamilton a fost cronometrat cu 1:15.752 in ultima sesiune de antrenamente libere de vineri de pe circuitul Gilles Villeneuve. Robert Kubica a continua evolutia buna de dimineata si a terminat din nou pe locul 2, in fata campionului mondial Kimi Raikkonen.

Heikki Kovalainen s-a plasat pe locul 4 in fata lui Felipe Massa, in timp ce Nick Heidfeld s-a multumit cu locul 6. Australianul Mark Webber ramane in continuare in top 10, pilotul Red Bull terminand pe locul 7 in fata lui Nico Rosberg si Sebastian Vettel. Italianul Jarno Trulli de la Toyota Racing a incheiat topul primilor 10 piloti.

Rezultatele complete ale sesiunii pot fi vizualizate aici .

 

  • andr33ty, vineri, 06.06.2008 23:14
    mai scutiti-ma cu Raikk asta

    pt @speed george asta care e atat de indignat de Raikk al lui! inceteaza dom'ne! Raikk n-o sa pupe anu asta locu' I !!! e prea bleg!

  • marianescu, sâmbătă, 07.06.2008 01:37
    subscriu!

    ...mie mi se pare ca un titlu e deja prea mult ptr Raikkonen. Deja parca nu-i mai vine sa se agita, abia asteapta sa se termine cursa ca sa mai aiba un motiv de party! Iar daca nu mai are motivatie... nici nu ma mira ca deja vb de retragere. Mi-a placut de el cat era la McLaren - bataios, motivat, perseverent... acum parca nu-l mai recunosc, pacat.