Mosley solicita o intalnire extraordinara a FIA

Publicat joi, 03.04.2008 18:35 de Daniel Popescu

Presedintele FIA, Max Mosley, a solicitat tuturor membrilor forului mondial o intalnire extraordinara pentru a discuta despre scandalul in care a fost implicat recent.

Mai multi constructori din Formula 1, printre care BMW, Mercedes-Benz, Toyota si Honda, au cerut Federatiei Internationale de Automobilism sa ia atitudine in privinta scandalului in care a fost implicat Mosley.

In urma acestor cereri, presedintele FIA i-a cerut presedintelui Senatului FIA sa aranjeze o intalnire cat mai curand posibil. In acest sens, FIA a emis un comunicat de presa in care se precizeaza:

"Toti membri FIA vor fi invitati sa participe la intalnirea la care se va discuta despre aparenta invadare ilegala a intimitatii presedintelui FIA. Se anticipeaza ca intalnirea va avea loc la Paris cat mai curand posibil".

Potrivit unor surse neoficiale, Mosley a solictat intalnirea pentru ca vrea sa-si clarifice pozitia in cadrul forului mondial. Senatul FIA are in componenta 200 de membri, astfel ca este nevoie de timp pentru aranjarea acestei intalniri.

Max Mosley va emite maine un alt comunicat de presa.

Desi a fost presat sa demisioneze, Mosley a indicat intr-o scrisoare trimisa la inceputul acestei saptamani ca intentioneaza sa-si pastreze functia.