Noul monopost Ferrari a trecut testele de siguranţă

Publicat luni, 03.01.2011 17:02 de Daniel Popescu

Ferrari a confirmat că monopostul pentru sezonul 2011 a trecut primele teste de siguranţă şi va fi lansat în ultima săptămână a lunii ianuarie.

Presa internaţională a relatat la sfârşitul anului trecut că monopostul Scuderiei Ferrari pentru sezonul 2011 a trecut primele teste de siguranţă, iar echipa italiană a confirmat luni această informaţie.

În plus, Ferrari a confirmat din nou că noua maşină va fi lansată oficial în ultima săptămână a lunii ianuarie, fără să menţioneze însă data exactă.

"Scuderia Ferrari a revenit astăzi la muncă în formaţie completă. Pe parcursul perioadei festive, unele departamente au continuat să lucreze la designul noului monopost şi la părţile de producţie. De fapt, în zilele premergătoare Crăciunului, sasiul a trecut o serie de teste de siguranţă. Totuşi, abia astăzi toată lumea lucrează la capacitate maximă. Noul sezon ne face cu ochiul, iar lansarea noului monopost este planificată pentru ultima săptămână a accestei luni", arată un comunicat de presă al Scuderiei Ferrari.

Până atunci, Ferrari va găzdui peste o săptămână tradiţionalul eveniment Wrooom în staţiunea montană Madonna di Campiglio, la care vor participa Fernando Alonso şi Felipe Massa, pe lângă echipa de motociclism Ducati.

Via | Ferrari