OFICIAL: Hamilton are un nou manager: Simon Fuller

Publicat luni, 14.03.2011 15:13 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a anunţat oficial că Simon Fuller, care gestionează carierele lui David Beckham şi Andy Murray, este noul său manager începând din 2011.

După aproape un an de la despărţirea de tatăl său Anthony, Lewis Hamilton a decis să mizeze din nou pe serviciile unui manager care să-i gestioneze cariera şi relaţiile cu presa.

Campionul mondial din sezonul 2008 a ales XIX Entertainment, companie condusă de Simon Fuller, cel care gestionează şi carierele fotbalistului David Beckham şi jucătorului de tenis Andy Murray.

"A fost important să-mi acord timp pentru a lua această decizie, pentru că trebuia să fie cea corectă pentru cariera mea şi pentru viitorul meu pe termen lung. Am vorbit cu multe companii interesate în ultimele luni, dar am simţit că, alături de echipa sa de la XIX Entertainment, Simon Fuller nu numai că vrea să mă ajute să devin un pilot şi mai bun, dar împărtăşeşte şi ambiţiile mele pe termen lung", a precizat pilotul echipei McLaren într-un comunicat de presă.

Compania XIX Entertainment a fost fondată în ianuarie 2010 de Fuller, după ce a demisionat din funcţia de CEO a companiei 19 Entertainment.

Via | Lewis Hamilton

  • danoe, luni, 14.03.2011 20:22

    nu de manager ii arde acum,ci de un monopost cu doua pedale zdravene!

  • tech_nick, marţi, 15.03.2011 08:53
    Darul...

    ...de a te scarpina unde nu te mananca?! Poate de altceva ar fi avut mai multa nevoie acum!! Renault il poate consilia, cred!!!... dar nu pe degeaba.