Perez: "Nu i-am cerut scuze lui Button pentru duelul din Bahrain"

Publicat vineri, 26.04.2013 17:43 de Daniel Popescu

Sergio Perez a dezvăluit că nu i-a cerut scuze coechipierului Jenson Button pentru duelurile repetate din cursa din Bahrain.

McLaren a anunţat în această săptămână că a aplanat conflictul izbucnit în Marele Premiu al statului Bahrain între Sergio Perez şi Jenson Button.

Aflat sub presiunea de a obţine rezultate pozitive după un debut modest de sezon, mexicanul l-a atacat de trei ori pe coechipierul său pe parcursul cursei, iar cei doi s-au atins în două rânduri fără să ajungă în ipostaza de a abandona.

Chiar dacă admite că la finalul cursei a discutat cu Button şi cu conducerea echipei, Perez insistă că nu şi-a cerut scuze pentru atitudinea pe care a avut-o în timpul Marelui Premiu.

"Am avut ocazia să vorbim, ceea ce a fost foarte bine pentru mine, pentru echipă şi pentru Button. În numeroase publicaţii s-a spus că i-am cerut scuze lui Button, dar nu a fost aşa. Nu i-am cerut scuze pentru că nu am crezut că este necesar. Amândoi am datorat scuze echipei şi despre asta am vorbit. Amândoi am cerut scuze echipei pentru că am riscat foarte mult şi am fost agresivi, dar în niciun moment nu i-am cerut scuze lui Button, iar relaţia mea cu el este încă în regulă", a declarat mexicanul.

Situaţia seamănă izbitor cu cea de la Marele Premiu al Malaysiei dintre Sebastian Vettel şi Mark Webber. Deşi oficialii Red Bull Racing au afirmat că Vettel şi-a cerut scuze pentru ignorarea ordinelor de echipă, germanul a afirmat ulterior că nu i-a cerut scuze personal coechipierului său.

Via ESPNF1

  • mikahakkinen, vineri, 26.04.2013 19:29

    Mie mi-a placut atitudinea lui Checo in cursa din Bahrein. A avut tupeu, agresivitate, dorinta. Lucruri care din pacate Jenson nu le are sau le are foarte rar. Bravo Sergio!

  • LH, luni, 29.04.2013 07:37

    Din pacate mexicanul are doar agresivitate. In rest e un pilot comun.

  • \d\g\, luni, 29.04.2013 09:38

    Oricum nu cred ca va face cine stie ce anul acesta.