Peter Sauber: "As vrea sa-l vad pe Kimi punandu-se la punct cu partea tehnica"

Publicat luni, 23.04.2007 13:11

Peter Sauber a declarat ca fostul sau elev, finlandezul Kimi Raikkonen ar putea fi mult mai rapid decat in prezent daca ar fi interesat de problemele tehnice.

De asemenea, consultantul echipei BMW-Sauber a mai lasat sa se inteleaga ca pilotul celor de la Ferrari nu are obiceiul sa colaboreze cu inginerii sai pentru perfectionarea masinii, fiind interesat doar de pilotaj.

Peter Sauber este omul care l-a adus pe Kimi in Marele Circ in 2001. Acesta a declarat pentru Auto Bild: „Talentul lui Kimi nu este definit de componenta tehnica, el este un pilot incredibil de rapid, cu un talent natural. Nu vreau sa spun ca lacunele sale in materie de tehnica reprezinta niste slabiciuni, dar tare mi-as dori sa-l vad ca se pune la punct cu acest aspect”.

  • Iulica, luni, 23.04.2007 14:40
    fara suparare

    Nu e depunctat prea mult? Mie nu mi se pare prea critica referirea lui Peter Sauber. "His strengths are definitely not on the technical side," Peter Sauber, who brought Raikkonen into formula one as a rookie in 2001, said in an interview with Auto Bild. "Kimi is unbelievably fast, focused and powerful. He has a huge amount of natural talent. "I would not call his lack of technical interest a weakness. But you could say this: It would be interesting to see how good he could be if he concerned himself with the technology-side as well." Multumesc. Si te rog Mircea sa nu te superi.

  • robs, luni, 23.04.2007 19:10
    :(

    concursul asta e la fel de corect ca divizia A,pardon...liga 1....