Piquet, inlocuit de Doornbos?

Publicat marţi, 27.05.2008 14:39 de Mircea Meșter

Nelson Piquet ar putea fi inlocuit de Renault cu olandezul Robert Doornbos. Acesta e preferat de ING, sponsorul principal al echipei franceze.

La doar o zi dupa ce Nelson Piquet a primit un ultimatum de trei curse in care trebuie sa inceapa sa adune puncte pentru Renault, presa internationala lanseaza deja o ipoteza legata de inlocuitorul brazilianului. Este vorba de Robert Doornbos, un pilot olandez care a mai trecut prin Formula 1 in 2006, atunci cand a concurat in 11 curse pentru Minardi si Red Bull.

Doornbos este marele favorit la preluarea locului de titular in conditiile in care este sustinut puternic de ING, sponsorul principal al echipei Renault, banca avand aceleasi origini batave. Se pare ca primul pas a fost deja facut in acest sens, Doornbos urmand sa participe la demonstratii ING Renault pe teritoriul Olandei.

Managerul pilotului care in acest moment activeaza in Champ Car a refuzat sa faca declaratii pe marginea acestui subiect.

  • naikum, marţi, 27.05.2008 16:27
    ?

    si totusi de ce a primit Renault -3 ? daca se gandeste sa schimbe un pilot care nu da randament?

  • Radu_Ferrari, marţi, 27.05.2008 16:39
    Depunctare, pt ce?

    Nu inteleg de ce Renault a luat -3. Echpa vrea performanta si sunt depunctati, interesant. Astept raspuns

  • mircea, marţi, 27.05.2008 16:41
    Performante

    Nu conteaza ce vrea echipa, conteaza ce are acum echipa. renault vrea sa il schimbe pentru ca echipa s-a pacalit aducandu-l titular. Incercati sa abordati mai multe puncte de vedere atunci cand acuzati. Multumesc.

  • reddog, marţi, 27.05.2008 17:13
    Mircea....

    De regula cand un team vrea un pilot am vazut ca se da puncte cu + nu cu - ...poate pentru Renault exista o alta regula...faza cu abordarea unei stiri din mai multe puncte de vedere e bagata sa ne incurce,asta lasa loc de interpretari...pe de alta parte sunt stiri cel putin la fel de importante pe care nu le publicati/punctati...Papa Frank spune ceva foarte interesant de Hamilton,Mario Theisen are si el ceva de spus despre Heidfield,la fel si Ron Denis comenteaza pe acolo...din moment ce nu sunt publicate /punctate toate stirile consider ca anumiti useri sunt avantajati

  • Radu_Ferrari, marţi, 27.05.2008 17:50
    Stiri

    da redddor are dreptate, sunt stiri foarte multe care nu sunt publicate si bineinteles nu sunt punctate. Sunt stiri foarte importante, dar conteaza?

  • Radu_Ferrari, marţi, 27.05.2008 17:50
    Stiri

    da redddor are dreptate, sunt stiri foarte multe care nu sunt publicate si bineinteles nu sunt punctate. Sunt stiri foarte importante, dar conteaza?

  • Radu_Ferrari, marţi, 27.05.2008 18:19
    Stiri

    Doar o chesti emai spun: daca vrei sa iei un pilot bun se depuncteaza. Aste super, abia astept celelate stiri cand se vor aduce piloti noi, pt a creste performantele.Vom trai si vom vedea

  • petros, marţi, 27.05.2008 18:24
    Pentru administratori

    Ce mai cauta Piquet la echipa gold??? Spun acest lucru avand in vedere evolutia lui Piquet care nu are nici un punct castigat comparativ cu Nakajima care are cateva puncte. De ce nu-l schimbati????

  • petros, marţi, 27.05.2008 18:25
    Comentariu de la mine

    Se aplica ca oriunde in Romania faptul ca e baiatul lui tata?