Piquet: "Presiunea a disparut"

Publicat miercuri, 25.06.2008 12:26 de Daniel Popescu

Neslon Piquet Jr se simte usurat dupa ce a reusit sa castige primele puncte din cariera in Formula 1.

Presa internationala a speculat ca tanarul pilot brazilian ar putea fi indepartat de la echipa ca urmare a rezultatelor mediocre obtinute in 2008. Totusi, el a reusit duminica sa castige in Franta primele sale puncte din cariera, iar acum simte ca presiunea a disparut.

"Aceste puncte au luat presiunea de pe umerii mei. De acum incolo lucrurile vor merge mai bine. Nu am vrut sa-mi asum niciun risc la Magny Cours, pentru ca trebuie neaparat sa termin cursa"

, a explica el pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Urmatoarea cursa va avea loc la Silverstone, un circuit care este pe placul lui Piquet. Directorul departamentului de inginerie al Renault, Pat Symonds, crede ca brazilianul i-ar putea pune probleme chiar si coechipierului sau mult mai titrat, Fernando Alonso. "La Silverstone, l-ar putea pune in incurcatura chiar si pe Alonso. Acest rezultat ii da incredere. Poate ca vom vedea acum ce am vazut anul trecut cu Kovalainen", a aprecizat Symonds.

  • alecstm, miercuri, 25.06.2008 12:32
    ?

    Pt. Renault de ce nu se scad puncte? ei au ramas fara motor: "vettel - gearbox (i think?) nelson - engine. it just went dead on the main straight" . In legatura cu motoru puteti sa va interesati si voi (echipa automarket) doar sunteti pe circuit

  • michelle_b, miercuri, 25.06.2008 12:37
    de aia...

    de ce s-au dat ieri pcte ptr Honda, cind a facut declaratie Ross despre Hamilton. Fara legatura.... Sau de aia... de ce nu se dau toate stirile. Se evita Le Mans, GP2. Sau de ce s-a punctat doar cu - declaratia bossului de la Toyota si nu s-a dat puncte echipei, ca o lauda ce bine merge. E bine asa. E la noroc si face jocurile mai interesante :D