Presă: Mercedes îl va recruta pe şeful simulatorului de la Ferrari

Publicat luni, 09.01.2012 10:11 de Daniel Popescu

Mercedes AMG se pregăteşte să-l recruteze pe Marco Fainello, şeful simulatorului Scuderiei Ferrari, potrivit presei din Italia.

Perioada de transferuri la nivelul departamentelor tehnice este departe de a se încheia în perspectiva sezonului 2012 al Formulei 1.

Potrivit publicaţiei italiene Gazzetta dello Sport, Mercedes AMG este pe punctul de a realiza un nou transfer de marcă din curtea Scuderiei Ferrari.

La numai câteva luni după ce l-a adus în cadrul echipei pe Aldo Costa, fostul director tehnic de la Maranello, echipa germană se pregăteşte să-l recruteze pe Marco Fainello, şeful simulatorului Ferrari. Realizarea transferului ar reprezenta încă un indiciu pentru ambiţiile germanilor pentru sezonul 2012, când echipa speră să poată lupta pentru victorii alături de Red Bull, McLaren şi Ferrari.

În ultima perioadă, echipa care s-a remarcat cel mai mult pe piaţa transferurilor tehnice a fost chiar Ferrari, care a recrutat o serie de specialişti în aerdinamica de la McLaren. Deloc surprinzător, campioana mondială Red Bull Racing nu a efectuat niciun transfer de marcă în ultima perioadă.

Via | AutoHebdo

  • barichelu, luni, 09.01.2012 13:45

    sper ca nu e cel care a gresit datele la trecerea de la machetele de 50% la cele de 60%

  • mobius, luni, 09.01.2012 17:05
    eu chiar sper

    Dupa transferurile anuntate pana acum rezultatul cel mai probabil ar fi o inversare a locurilor in clasamente intre Ferrari si McLaren. RBR se pare ca isi vad de drumul lor si este foarte posibil sa ramana in frunte si in acest sezon.

  • xyz, luni, 09.01.2012 18:26
    barichelu

    Cam asta am vrut sa zic si eu.