Presă: Ricciardo îl va înlocui pe Karthikeyan la Hispania

Publicat joi, 30.06.2011 14:44 de Daniel Popescu

Daniel Ricciardo va concura pentru Hispania în locul lui Narain Karthikeyan începând cu Marele Premiu al Marii Britanii, potrivit presei australiene.

Marele Premiu al Marii Britanii de la finalul săptămânii viitoare ar putea aduce prima schimbare în cadrul liniilor de piloţi din acest sezon.

Potrivit publicaţiei australiene SportsNewsFirst, Hispania Racing va renunţa la servciile lui Narain Karthikeyan, care va fi înlocuit de Daniel Ricciardo până la finalul sezonului.

În prezent pilot de teste la Toro Rosso, australianul este considerat una dintre marile speranţe ale Formulei 1, după ce a impresionant în testele de la Abu Dhabi de anul trecut, dar şi în sesiunile de antrenamente la care a participat în acest sezon.

Hispania ar fi decis să renunţe la Karthikeyan din cauza rezultatelor slabe înregistrate în acest sezon, însă cel mai probabil este vorba şi de neînţelegeri din punct de vedere financiar. Publicaţia citată a dat detaliile ca fiind 100% sigure, însă nu a menţionat sursele pe care se bazează şi niciuna dintre cele două echipe implicate în acest transfer nu au confirmat încă informaţia.

Anterior, s-a vehiculat că Ricciardo are mari şanse să piloteze pentru Toro Rosso în a doua jumătate a sezonului în locul lui Sebastien Buemi sau Jaime Alguersuari.

Via | SportsNewsFirst

  • miez, joi, 30.06.2011 19:30
    hmm

    ori e o abureala...ori vor sa semneze cu el ca sa isi asigure pilotul cum se speculeaza ca torro il vor cei de la hispania pare sa fi facut un prim pas..