Programul echipelor in ultima zi de teste

Publicat duminică, 15.06.2008 09:55 de Daniel Popescu

Echipele din Formula 1 au finalizat sambata sesiunea de teste de pe circuitul de la Catalunya. Iata programul fiecarei echipe participante.

Luca Badoer a incheiat testele pentru Scuderia Ferrari fara sa intampine probleme tehnice majore. El a experiemntat noile solutii aerodjinamice, precum si setarile monopostului F2008.

Nick Heidfeld a avut sansa de a face monopostul BMW-Sauber mult mai potrivit pentru stilul sau de pilotaj. Astfel, germanul a evaluat diverse setari si a realizat imbunatatiri semnificative.

La Red Bull, Mark Webber a continuat munca inceputa anterior de Sebastien Buemi si David Coulthard, evaluand noile componente mecanice si aerodinamice.

In schimb, Timo Glock Glock a intampinat cateva probleme la motorul monopostului Toyota, reusind totusi sa finalizeze cu succes pregatirile pentru Marele Premiu al Frantei.

Intre timp, Nelson Piquet Jr a continuat munca la suspensiile si la noile componente aerodinamice. Spre finalul zilei el a efectuat cateva simulari pentru calificari, motiv pentru care a realizat cel mai bun timp al zilei.

Scuderia Toro Rosso au continuat testele in aceeasi maniera ca si in primele doua zile, de data aceasta Sebastian vettel aflandu-se la volanul noului monopost al echipei.

La Honda Racing, Rubens Barrichello a continuat munca la suspensii si la setarile generale ale masinii.

Odata cu finalizarea testelor de la Barcelona, echipele isi indreapta atentia spre Marele Premiu al Frantei din weekendul urmator, urmand ca la numai doua zile dupa cursa pilotii sa efectueze o noua sesiune de teste pe circuitul de la Silverstone.

  • speedyro, duminică, 15.06.2008 20:07
    ...

    si williams ce a testat ?..calitatea asflatului.. bravo..

  • b_toni, luni, 16.06.2008 09:59
    intrebare

    am fost plecat zilele acestea. Poate cineva sa-mi raspunda ce s-a intamplat cu Force India, ca nu am vazut-o evoluand la tastele de la Catalunia

  • petros, luni, 16.06.2008 10:33
    raspuns

    Force India nu a participat la testele de la Barcelona

  • speedyro, luni, 16.06.2008 12:24
    speedyro

    si williams ce a testat ?..calitatea asflatului.. bravo..