Raikkonen: "Ferrari a fost aproape de o dubla"

Publicat miercuri, 16.05.2007 16:05

Finlandezul Kimi Raikkonen este de parere ca daca nu ar fi intampinat probleme tehnice, care ulterior l-au facut sa abandoneze, ar fi terminat pe locul doi, oferind Scuderiei Ferrari o dubla in Spania.

"Eram pe locul trei atunci cand am fost nevoit sa abandonez, iar cu o buna strategie la boxe cred ca as fi terminat pe doi. Era greu sa-l depasesc pe Hamilton, dar pitstop-urile ar fi facut diferenta",

spune finlandezul.

Fostul pilot al celor de la McLaren vorbeste despre abandon ca fiind cea mai urata parte a Formulei 1: "Abandonul reprezinta cea mai urata parte a acestui sport, facandu-te in acelasi timp sa te simti cel mai rau". Intors acasa dupa episodul Catalunya, Kimi a mai avut parte de o alta surpriza neplacuta, nationala de hochei a Finlandei fiind invinsa de cea a Canadei.

  • Giannig, miercuri, 16.05.2007 16:21
    not really

    Pe naibii era. Sunt doar fantezii si regrete refulate. Ar trebui Kimi sa aiba si un titlu pana acum nu? dar nu are, si din pacate nici Mclaren n-a beneficiat. Insa daca numai la boxe se depaseste in Spania, si intr-adevar nu am avut nimic memorabil din cursa, Bernie e un animal sadic, ca a rezervat Catalunya pentru inca 9 ani. Pentru piloti Catalunya e un circuit foarte interesant, dar 9 ani de procesiuni pentru telespectatori...bleah!

  • joeadrianblack, miercuri, 16.05.2007 17:06
    :)

    McLaren a beneficiat din PLIN ca una dintre masinile Ferrari au iesit din cursa... BRAVO Kimi... te rog demonstreazane ca Ferrari-ul construit de schumi in 7 ani se poate rupe in bucati...

  • mihnea, miercuri, 16.05.2007 18:56
    kimi

    eu le urez succes si noroc celor de la echipa mclaren! sper sa aiba multa sansa de acum incolo si sa le mearga lucrurile din plin ca sa se vada la sfarsitul campionatului de anul acesta, pe care ferrari il vor castiga, cat de buni suntem! n-ar avea nici un gust o victorie asupra unei echipe slabe! cert e ca pana acum am castigat 75% din curse si ca intr-adevar, daca nu era problema electrica, ar fi fost o dubla ferrari..dar nu face nimic, mai sunt multe curse pe care mclaren le vor pierde in continuare de acum incolo

  • Kissu, miercuri, 16.05.2007 19:33
    pentru mihnea

    Mai Mihnea, tu ii fi vreun var de-al lui Jean Todt de vorbesti asa de lejer, cu... "cat de buni suntem!" sau "cert e ca pana acum am castigat 75% din curse"... Da' ce mai, tu esti angajat la Ferrari?!.. ;)) - No offence, man.

  • Giannig, miercuri, 16.05.2007 22:00
    funny

    Da mai, asta ii ziceam si eu ca ia lucrurile personal, ca el are sange de Enzo Ferrari...cred ca m-a injurat dupa aia sau nu stiu ce, ca automarket a cenzurat cate ceva.