Raikkonen nu stie ce va face dupa 2009

Publicat vineri, 06.06.2008 10:18 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen sustine ca nu stie daca se va retrage sau nu din Formula 1 in 2009, atunci cand ii expira actualul contract cu Scuderia Ferrari.

Campionul mondial a marturisit astfel ca nu si-a facut inca planuri in legatura cu ce va face dupa expirarea intelegerii cu Ferrari.

"Intotdeauna am spus ca am contract pana la sfarsitul anului viitor. Nu am luat nicio decizie daca voi continua sau nu. Acesta este ultimul contract pe care il am si vom vedea ce se intampla anul acesta si anul viitor"

, a declarat Raikkonen la Montreal. "Nu m-as opri daca as simti ca ulterior mi-ar fi dor (n.r - de F1). Cu siguranta as gasi altceva de facut si poate m-as bucura mai mult. Nu stiu ce se va intampla dupa anul viitor, nu m-am hotarat. Cine stie, poate voi lua o decizie in acest an. Cred ca voi concura atat timp cat imi va face placere. Ar putea fi vorba de inca patru ani. Este prea devreme sa spun".

Pilotul finlandez a sugerat ca decizia sa se va baza si pe activitatile pe care trebuie sa le intreprinda in afara curselor, cum ar fi cele legate de actiunile de marketing. "Imi place sa concurez, dar alte lucruri nu sunt atat de bune", a adaugat el. "Toti cei din F1 sunt aici pentru ca le place sa concureze, dar cand sunt prea multe lucruri de care nu te bucuri sau sunt prea multe lucruri pe care nu le vrei este timpul sa pleci".