Ralf Schumacher: "BMW-Sauber pot lupta la titlu"

Publicat joi, 03.04.2008 14:03 de Daniel Popescu

Ralf Schumacher il contrazice pe fratele sau Michael si spune ca BMW-Sauber pot lupta pentru titlul mondial in acest sezon.

Fostul pilot al echipei Toyota crede ca este numai o chestiune de timp pana cand BMW vor reusi sa puna cu adevarat probleme echipelor McLaren si Ferrari.

"Pana la urma, BMW stiu cum sa aiba succes. Cei care nu sunt foarte tineri isi vor aminti probabil ca am castigat cateva curse la volanul unui Williams-BMW, cu cinci ani in urma. McLaren si Ferrari se vor bate cu siguranta in fata, dar BMW au tot ce le trebuie pentru a castiga, fara niciun dubiu. In consecinta, cred ca lupta pentru titlul din 2008 se va transforma intr-o batalie intre trei echipe"

, a declarat Ralf Schumacher.

Intrebat care dintre cei cinci piloti germani care concureaza in prezent in Formula 1 va avea cel mai mare succes in acest an, Schumacher a replicat: "Nick Heidfeld. Dupa doua curse, Heidfeld ocupa o pozitie promitatoare in clasament, iar BMW-Sauber au reusit rezultate bune in primele doua runde ale sezonului", a precizat el.