Ralf Schumacher "Consider ca sunt unul dintre cei mai buni trei piloti ai momentului"

Publicat vineri, 09.03.2007 17:50 de Bogdan Mirică

Ralf Schumacher se considera in prezent unul din cei mai buni piloti din Formula 1. Intr-un interviu acordat ziarului Bild, germanul in varsta de 31 de ani s-a catalogat, alaturi de Fernando Alonso si Kimi Raikkonen, ca fiind cel mai bun.

Ralf a declarat ca "intr-adevar sunt foarte rapizi dar nu cred ca trebuie sa ma ascund de cineva, de aceea consider ca sunt unul dintre cei mai buni trei piloti ai momentului. Daca nu as gandi asa nici nu m-as mai considera pilot de Formula 1"

a adaugat micul Schumacher.

Cu toate acestea, Ralf pare sa fie dezavantajat de performantele slabe ale monopostului Toyota. "Sunt cu aproape o secunda mai slab pe fiecare tur, decat ceilalti piloti, datorita monopostului. Dar sa fim seriosi, intr-o masina slaba nici macar fratele meu nu ar fi devenit campion".

Schumacher a declarat ca nu are nici un rost sa isi piarda cumpatul pentru ca nu se va prezenta la capacitate maxima saptamana viitoare la Melbourne. "Trebuie sa muncim mult si nu sa cautam alte solutii. Doar asa eforturile noastre vor fi rasplatite. Inca ma gandesc sa castig prima cursa pentru Toyota in 2007" a precizat Ralf.

  • MARIUS, luni, 12.03.2007 22:14
    ADEVARUL

    Are dreptate omu'