Ralf Schumacher: "Nu pot pilota o asemenea masina!"

Publicat miercuri, 02.05.2007 11:35

Ralf Schumacher, pilotul celor de la Toyota, a declarat ca masina team-ului nipon este una destul de slaba si ca pana la Marele Premiu al Spaniei nu se mai poate face nimic pentru remedierea problemelor.

"Nu pot sa conduc o masina care nu mi potriveste deloc. Se lucreaza la imbunatatirea ei, dar pana la Marele Premiu din Catalunya nu cred ca se va putea face ceva concret. Situatia pe care o traversez nu este una tocmai fericita, dar pana la urma sper sa o pot scoate la capat",

a spus Ralf Schumacher.

Nici din punct de vedere contractual germanul nu sta prea bine, Toyota neprelungindu-i pana in acest moment intelegerea scadenta in vara.

  • Calin, miercuri, 02.05.2007 13:55
    Oare Trulli de ce nu se plange?

    In loc sa se tot planga ca masina nu e pe masura imensului sau talent, Ralf Schumacher ar trebui sa se concentreze mai bine in teste si sa-si ajute echipa in crearea unei masini competitive. Asa, e usor sa te plangi si sa dai vina pe altii.

  • runner, miercuri, 02.05.2007 20:12
    esti varza

    Eu zic sa nu se mai chinuie atat Ralf. Trulli a terminat pe 3 azi, se vede ca la Schumacher e problema, in ultimele curse s-a facut de cacao si s-ar putea ca lucrurile sa nu se imbunatateasca. sorry