Red Bull, incantati de rezultatele din calificari

Publicat duminică, 22.06.2008 12:32 de Daniel Popescu

Pilotii echipei Red Bull, Mark Webber si David Coulthard, s-au declarat incantati de faptul ca s-au clasat in primii 10 in calificarile pentru Marele Premiu al Frantei.

Webber si Coulthard erau ingrijorati dupa antrenamentele de vineri ca nu vor reusi sa obtina performante pe masura, insa in cele din urma Webber a stabilit al 8-lea timp, iar Coulthard s-a plasat chiar in spatele coechipierul sau. In plus, cei doi piloti au mai castigat cate doua pozitii dupa ce Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen au fost penalizati cu 10 si, respectiv, 5 pozitii pe grila.

"Sunt destul de multumit cu asta. Bineinteles ca intotdeauna iti doresti putin mai mult, dar ar fi putut fi chiar mai rau, asa ca este bine", a declarat Webber. "Avem ambele masini in top 10 si exact asta ne-am dorit. Sa vedem ce putem face duminica".

Dupa podiumul obtinut in Canada, Coulthard a fost multumit ca continue forma buna si sa intre in ultima parte a calificarilor. "A fost o lupta stransa cu Renault si cu echipa noastra mai mica (n.r - Scuderia Toro Rosso). Ambele echipe au fost rapide, dar in cele din urma avem ambele masini in top 10", a precizat scotianul. "Am o cantitate de combustibil rezonabila, asa ca sunt destul de multumit de performanta mea".