Red Bull: "Lucrurile se pot schimba rapid în Formula 1"

Publicat marţi, 10.05.2011 15:38 de Daniel Popescu

Christian Horner susţine că Red Bull nu se poate condiera deja campioană mondială pentru că istoria a demonstrat că lucrurile se pot schimba rapid în Formula 1.

Red Bull Racing a dominat cu autoritate startul noului sezon competiţional al Formulei 1 după ce a obţinut prin Sebastian Vettel trei victorii şi patru pole position-uri în patru Mari Premii.

În plus, Mark Webber este în revenire de forma după un start de sezon mai puţin satisfăcător, iar în acest moment niciunul dintre rivali nu pare capabil să oprească supremaţia austriecilor. Cu toate acestea, şeful Christian Horner susţine că lucrurile se pot schimba rapid în Formula 1 şi crede că ar fi o prostie să-l excludă pe Fernando Alonso din ecuaţia luptei pentru titlu.

"Ideea de bază este ca lucrurile se pot schimba foarte rapid. Fernando Alonso ne-a făcut viaţa dificilă duminică şi nimeni nu a părut să fie în aceeaşi barcă. Acum trei săptămâni McLaren şi Mercedes GP au fost cele care au făcut un pas înainte şi ar fi o prostie să-i excludem pe cei de la Ferrari şi pe Fernando Alonso în particular. McLaren a demonstrat că poate face un mare pas în faţă, aşa cum au făcut în prima etapă a campionatului. Sunt capabili să mai facă unul. De asemenea, şi Mercedes a arătat sporadic că este în formă, aşa că nu putem subestima niciunul dintre rivali", a declarat britanicul în vârstă de 36 de ani.

Via | SportingLife

  • Dan, marţi, 10.05.2011 15:51
    inca e devreme..

    Hamilton v-a rapus o data, iar acum Alonso cu un ferrari ceva mai bun v-ar putea frige la spate..

  • Dan, marţi, 10.05.2011 15:51
    inca e devreme..

    Hamilton v-a rapus o data, iar acum Alonso cu un ferrari ceva mai bun v-ar putea frige la spate..

  • Bishuc, marţi, 10.05.2011 16:20
    Friptura

    Ma deranjeaza chestia cu " v-ar putea frige la spate... Io cobor cu unchiu' la gratar... Cie ie aia pie la spate la pulpe de pui?... Doresc explicatii de la intieliectiualii die pe site... Va rog, ajutati-ma... Cie facu pulpele?.... "

  • Marius, marţi, 10.05.2011 19:28
    Dan

    Ham-Ham a castigat din gresala, poate Alonso sa ii puna probleme lui Vettel, desigur daca il va ajuta si masina nu mai visati la Ham-Ham campion inca o data, poate cel mult cateva curse castigate in anii ce vor urma asta daca nu are bunul simt sa se retraga, multi piloti din plutonul de mijloc ar obtine rezultate mult superioare cu masina lui, avea dreptate Simona in unul din comentariile lasate, Ham-Ham e doar un pacalici !

  • KaNe, marţi, 10.05.2011 20:35
    RBR

    tot mai aroganti si ipocriti devin astia de la RBR. Abia astept sa-i arda Hamilton sau Alonso!!!