Red Bull neagă recrutarea lui James Allison

Publicat joi, 06.06.2013 14:39 de Daniel Popescu

Red Bull Racing a negat speculaţiile potrivit cărora James Allison îl va înlocui pe Adrian Newey în funcţia de director tehnic începând din sezonul 2015.

Publicaţia germană Auto Motor und Sport a relatat miercuri că Red Bull Racing este interesată să-l aducă la echipă pe James Allison ca înlocuitor pentru Adrian Newey, care ar fi urmat să se retragă din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2014.

Chiar dacă nu a comentat ipoteza lansată la adresa lui Newey, Red Bull Racing a negat orice interes pentru semnarea unui contract cu Allison.

"Există câteva zvonuri care circulă astăzi (n.r - miercuri), dar putem confirma că James Allison nu se alătură echipei Red Bull Racing", au precizat oficialii triplei campioane mondiale pe contul oficial de pe reţeaua de socializare Twitter.

Allison a anunţat la începutul lunii mai că demisionează din funcţia de director tehnic al celor de la Lotus cu efect imediat. Ulterior, el a fost creditat cu mari şanse să ajungă la Ferrari, iar echipa italiană a confirmat verbal că ar putea fi interesată de reputatul inginer britanic.

Via Red Bull Racing