Renault, increzatori ca Alonso va ramane la echipa

Publicat marţi, 30.09.2008 16:05 de Daniel Popescu

Directorul tehnic al echipei Renault, Bob Bell, si-a exprimat speranta ca Fernando Alonso va ramane la echipa si in 2009, in urma progreselor realizate in acest sezon.

Renault traverseaza o perioada foarte buna in campionat, reusind sa obtina in Singapore prima victorie dupa o pauza de 2 ani.

Chiar daca spaniolul a marturisit ca victoria nu schimba cu nimic datele probloeme, Bob Bell considera ca Renault are suficiente atuuri pentru ca Alonso sa ramana aici si in 2009.

"Sincer sa fiu, sunt sigur ca ar prefera sa fie la Ferrari sau McLaren", a declarat Bell pentru publicatia Autosport. "Dar cred ca prin eforturile facute pe pista si prin facilitatile de la fabrica i-am demonstrat ca aceasta echipa este pe drumul cel bun, pentru a-i arata ca aceasta echipa este serioasa cand vine vorba de victorii. Sper ca am facut destule pentru a-l convinge sa ramana cu noi. Cred ca am facut asta, dar nu stiu".

Directorul tehnic al francezilor considera ca progresul realizat in dezvoltarea monopostului R28 este o dovada ca echipa ar putea ajunge in fruntea F1 in 2009. "Am realizat un progres frumos si acesta a fost obiectivul nostru tot anul", a adaugat el. "Si inca ne tinem de obiective - trebuie sa terminam pe locul 4 in campionat, trebuie sa fim capabil sa ii "despartim" pe cei de la BMW si ocazional sa luptam pentru podium. Despre asta este vorba in acest an".

Intrebat daca Renault este in prezent in masura sa concureze de la egal la egal cu BMW-Sauber, Bell a replicat: "Depinde de circuit, dar intr-o zi buna putem sa ii ajungem cu Fernando".

  • michelle_b, marţi, 30.09.2008 16:13
    @admin

    parerea mea, desi nu mi-a cerut-o nimeni, referitor la "Intrebat daca Renault este in prezent in masura sa concureze de la egal la egal cu Renault" este ca DA, sunt chiar egale !!! =)) =)) =))

  • jul74, marţi, 30.09.2008 16:15
    ???

    BMW poate? cine stie despre ce e vorba

  • michelle_b, marţi, 30.09.2008 16:17
    @jul74

    toata lumea stie, numai admin inca nu, pina o sa observe :P ...