Renault: "Suntem dezamagiti, dar motivati"

Publicat vineri, 20.04.2007 13:00

Denis Chevrier, responsabilul cu motoarele de la Renault, spune ca performantele actuale ale echipei sunt dificil de acceptat, insa echipa este extrem de motivata sa isi imbunatateasca comportamentul.

"In 2006, dupa trei curse aveam 46 de puncte. In 2007, totalul punctelor pe care le-am strans este de noua. Din favoriti am devenit outsideri si acest lucru e foarte greu de acceptat. Suntem extrem de determinati sa ne luptam si stim ca eforturile noastre vor fi rasplatite pana la urma"

, spune Chevrier.

Oficialul Renault crede ca echipa sa se afla intr-o situatie delicata din cauza faptului ca regulamentul ofera mai putine portite de revenire in joc decat anul trecut. "Nu suntem suparati doar pe comportamentul masinilor noastre, ci si din cauza noului regulament, care noua, ca ingineri, ne-a furat practic posibilitatea de a face diferenta. In trecut, daca o echipa se baza pe ingineri acestia puteau juca un rol foarte important in revenirea acesteia. In acest sezon puterea noastra a fost limitata", se plange Chevrier

  • fedor_lucian, vineri, 20.04.2007 15:38
    :)

    mdaaaa, stiu ca mai este mult pana la 23:59 =))) (ca sa nu mai intreb de stiri ;)) )