Renault: "Suntem foarte lenti!"

Publicat luni, 19.03.2007 18:14

Denis Chevrier, inginerul-sef al celor de la Renault, afirma ca monopostul R27 a fost cu circa o secunda pe tur mai lent decat cel al rivalilor McLaren si Ferrari.

"Nu este o chestiune de clasament pur si simplu, ci de diferente. Am fost cu circa o secunda pe tur mai lenti decat ritmul principalilor adversari. Este enorm, mai ales ca nici nu am avut probleme mari in cursa. Nu am ales o strategie gresita si nici nu am avut probleme la boxe. Este dificil sa spun ce parametru este responsabil pentru problemele noastre. Un lucru este insa cert: nu am reusit sa ne acomodam cu pneurile"

, a declarat oficialul francez.

Chevrier este insa optimist cu privire la cursa de peste trei saptamani din Malaezia: "Circuitul de la Sepang este mult mai diferit si apeleaza la diferitele calitati dinamice ale masinilor, in principal la capabilitatile in virajele lungi si rapide. In plus, pana atunci vom avea la dispozitie trei zile de teste complete pe pista, astfel ca vom beneficia de multe puncte de referinta".

  • zoogie, luni, 19.03.2007 21:58
    renault

    o scadere in clasament cam mica pentru o concluzie asa dezamagitoare ptr fanii renault care pune clar inntr-o lumina proasta echipa