Ron Dennis intentioneaza sa se retraga din F1

Publicat marţi, 24.04.2007 15:38

Ron Dennis, boss-ul celor de la McLaren Mercedes, intentioneaza sa se retraga din activitatea competitionala in urmatoarele sezoane.

"Nu ma mai vad prea mult timp muncind la acelasi nivel. E o presiune prea mare si nu stiu cat voi mai putea sa fac fata. Intentionez sa ma retrag, urmand sa ocup o functie cu mai putine atributii in cadrul McLaren",

a declarat Dennis.

In pole position pentru a deveni numarul unu la team-ul anglo-german se afla Martin Whitmarsh, actualul director executiv.

  • silviukimi, marţi, 24.04.2007 16:29
    nu inteleg!

    imi explica si mie cineva de ce a crescut mclaren?

  • liviu, marţi, 24.04.2007 16:59
    pentru ca asa trebuie

    probabil celor care dau puncte nu le place de fata d-nului Denis

  • silviukimi, marţi, 24.04.2007 18:37
    tot nu inteleg

    eu zic ca e stire negativa... daca tot se dau puncte eu zic ca trebuia sa fie un '-' in fata punctelor

  • Giannig, miercuri, 25.04.2007 09:14
    inca mai vrea Ron sa urce pe podium

    Cand se va retrage sper sa fie dupa alte 5 titluri cu Alonso si Hamilton. RonDennis a facut dintr-o echipa Jordan in anii '80 o echipa care e intotdeuna in frunte. Bineinteles Mclaren avea deja titluri cand a prealuat-o Ron, dar era in decadere si Ron a fuzionato cu echipa lui. Pe cand Enzo inca era la Ferrari s-a gasit acest Ron Dennis sa-i dea pe la nas cu Lauda, Keke si Prost si sa ia titluri intr-o maniera categorica. Sper ca Whitemash sa-i duca mai departe standardele si performantele. Acum legat de stire...sunt doar 2 puncte...ce va este asa antipatic la Mclaren? Daca apare Whitemash ca posibil inlocuitor asta e un lucru bun.