Ron Dennis: "Nu-mi place sa-l vad pe Kimi suferind"

Publicat vineri, 08.06.2007 10:50

Ron Dennis, boss-ul celor de la McLaren Mercedes, a declarat ca ii pare rau ca finlandezul Raikkonen nu s-a adaptat inca la noua sa formatie, Ferrari.

"Inainte de toate, eu il vad pe Kimi ca pe un prieten, nu ca pe un adversar. Este foarte neplacut sa vezi un prieten suferind", declara primul om de la McLaren.

Ron Dennis i-a fost patron lui Raikkonen pret de cinci sezoane, atata timp cat finlandezul a aparat culorile team-ului anglo-german.

  • cos, vineri, 08.06.2007 10:56
    punctaj aiurea

    eu, nu inteleg cum la o stire deasta poti da 5 puncte la team !? si ma mir ca nu i-ati dat -10 punte la kimi. aveti o logica ciudata de a puncta stirile ....

  • Giannig, vineri, 08.06.2007 11:03
    nu stiu Ron...mie imi place

    Intr-adevar Ron il tinea mai din scurt decat Jean Todt; acum ca are mana libera Raikk se face de cacao si nici nu performeaza pe pista. Ron nu are nimic ce sa-si reproseze...acum are in echipa un actual campion mondial, singurul de pe pista si un viitor campion mondial. Mie unul imi cam place sa-l vad suferind, pentru ca atata timp ne-a inselat asteptarile la Mclaren. Acum cu masina lui Schuey nu mai face nici macar cat cu masina lui veche care nu a castigat nici o cursa anul trecut. Poate ca vulpoiul in aceasta masina ar fi acum in fruntea clasamentului; cred ca simte asta Schu cand sta pe marginea pistei si se simte ca o roata de rezerva.

  • bogdan_197, vineri, 08.06.2007 11:19
    Pacat..

    Raikk a demonstrat k e doar un "betziv"...rezultate...nada

  • KalEl, vineri, 08.06.2007 12:40
    mda ...

    cu siguranta ii alerga schumi de le sareau ochii din cap la ce masina are ferrari anu asta

  • Yulya, vineri, 08.06.2007 15:42
    NU MAI SPUNETI SCHUEY

    Daca era si anul acesta MICHAEL SCHUMACHER era in fruntea clasamentului.Astept ca finlandezul sa inceapa sa se adapteze.Nu mai spuneti Schuey,corect este Schumi sau Schumacher sau numele complet.Nu mai dati poreclele sau nu mai scrieti asa in batjocura>Si nu se simte ca o roata de rezerva,ai inteles GIANNIG???????????

  • claudiu, vineri, 08.06.2007 21:06
    gata

    gata cu arogantu de sumahar ajunge, l-am vazut destul si am auzit destule despre el !!! oricum nu era asa de bun cum se zice...masina face totul. Acum e vremea lui Hamilton Alonso si Kimi !!! Gata cu expiratii

  • mirco, vineri, 08.06.2007 21:29
    S C H U M I

    Daca schumi ar mai fi concurat in acest moment ar fi fost cu siguranta liderul campionatului, aprox cu 46 de puncte. ESTE MAI MULT DECAT EVIDENT CA FERRARI IN 2005 SA VANDUT, LA INSISTENTELE LUI BERNIE. CU SIGURANTA BERNIE LE-A DAT CAM DUBLU DECAT AR FI CASTIGAT DACA IESEAU CAMPIONI SI IN 2005. CUM ESTE POSIBIL CA O MASINA CARE ERA CAMPIOANA LA JUMATATEA SEZONULUI 2004 SA NU CASTIGE NICI O CURSA IN URMATORUL SEZON ???????(PT CA CE SA INTAMPLAT IN SUA 2005 NU SE POATE NUMI CURSA) AUDIENTA F1 SCAZUSE ALARMANT IAR BERNIE, LOGIC, PIEDEA BANI. AUDIENTELE AU SCAZUT PT CA SCHUMI A FOST ATAT DE BUN INCAT PUR SI SIMPLU NU A AVUT ADVERSAR. NICI UN PILOT NU A REUSIT ACEASTA PERFORMANTA, SA SCADA AUDIENTA F1 PT CA E PUR SI SIMPLU PREA BUN. ESTE SCHUMI VINOVAT CA NU A AVUT ADVERSAR IN TOTI ACESTI ANI? SAU CEILALTI CA NU S-AU RIDICAT LA NIVELUL SAU? 2005 PT FERRARI A FOST AN DE VACANTA 2006 A FOST ANUL CAND AU REVENIT IN FRUNTE DIN PACATE IN 2007 SCHUMI NU MAI E PILOT LA FERRARI SI ASTA SE VEDE, CA ALTFEL ALONSO SI HAMILTON, PILOTI F BUNI DE ALTFEL, S-AR FI BATUT PT LOCUL 2