Rosberg, convins ca echipa va progresa anul viitor

Publicat vineri, 14.09.2007 12:12 de Daniel Popescu

Nico Rosberg considera ca Williams este in prezent cea mai buna echipa de la mijlocului plutonului din F1 si spune ca este dificil de facut o comparatie cu BMW.

“Nu sunt sigur daca ne apropiem de BMW. Cred ca mai degraba am reusit sa ne stabilizam pozitia de lideri in cadrul echipelor de la mijlocul clasamentului, ceea ce este fantastic, pentru ca toata lumea spunea ca Williams este in scadere de forma. Ma bucur foarte mult ca in ultimele curse am avut cateva rezultate promitatoare”

, a precizat germanul.

Rosberg spera sa continue in acelasi ritm si in ultimele 4 curse ale sezonului. “Asa sper, dar nu sunt sigur. Vom trai si vom vedea. Nu am avut parte de teste minunate aici, dar in ultimul timp ne-am surprins pe noi insine prin rezultatele obtinute, astfel ca pot veni la Spa cu o atitudine pozitiva”, a admis Rosberg.

Pilotul Williams este convins ca echipa va inregistra progrese vizibile in sezonul viitor. “Cred ca pentru echipa este foarte important sa faca un pas inainte si sunt foarte increzator din acest punct de vedere pentru ca echipa a muncit foarte mult la fabrica. Inginerii au obtinut rezultate foarte bune cu noua masina si sunt foarte increzator ca echipa va face un pas inainte anul viitor”, a incheiat Rosberg.