Rosberg, convins că va reveni la forma de la începutul sezonului

Publicat vineri, 30.08.2013 15:05 de Daniel Popescu

Nico Rosberg este optimist că va reveni la forma de la începutul sezonului, după ce a fost dominat categoric de coechipierul Lewis Hamilton în ultimele curse.

Nico Rosberg a obţinut două victorii în acest sezon la Monaco şi Silverstone, însă după etapa din Marea Britanie nu a mai reuşit să ţină pasul cu coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.

Germanul a obţinut doar un loc nouă în Germania şi a terminat în spatele britanicului inclusiv la Spa-Francorchamps, însă este încrezător că poate reveni la formă foarte bună din debutul sezonului, când a obţinut şi trei pole positionuri consecutive.

"Hamilton a făcut o treabă foarte, foarte bună. Dar era clar de la bun-inceput că va fi un competitor dificil, aşa că se descurcă foarte bine. În ceea ce mă priveşte, traversez o perioadă în care nutotul decurge 100% corect. Dar trec peste astfel de perioade ca pilot şi va exista o fază în care totul va merge ca la începutul anului în termeni de calificări. Sunt foarte încrezător că acea faza va reveni", a declarat germanul citat de postul de televiziune SkySports.

După primele 11 curse ale sezonului, Rosberg ocupă locul şase în clasamentul general cu 96 de puncte, în timp ce Hamilton este pe trei cu 139 de puncte.

Via SkySports

  • danoe, sâmbătă, 31.08.2013 01:39

    daca ar reveni el la forma din cursa de debut...

  • Me, duminică, 01.09.2013 13:29

    Ar trebui sa`i pupe mana lu' Hamilton ca daca nu era el nu mai castiga Rosberg niciodata. (:| A dat de gustul victoriilor si acum se da mare .

  • @me, duminică, 01.09.2013 18:33

    da de cand hamilton e un dezvoltator de monopost sau te uiti de acum 3 luni la f1?

  • @@me, vineri, 04.10.2013 17:26

    Da,sa zicem ca tine " eu ma uit de 3 luni" si tu te uiti de "atatia ani" degeaba (:|