Ross Brawn: "Prioritatea Honda este 2009"

Publicat joi, 27.03.2008 15:13 de Daniel Popescu

Seful Honda Racing, Ross Brawn, spune ca prioritatea echipei este dezvoltarea unui monopost competitiv pentru sezonul 2009.

Honda spera sa faca multi pasi inainte inca din acest sezon, iar rezultatelor din 2008 par sa confirme sperantele japonezilor. Cu toate acestea, seful echipei Honda, Ross Brawn, sustine ca team-ul sau se va concentra pe sezonul 2009.

"Pot sa vad unele zone unde putem imbunatati masina. Se poate observa pe circuit ca masina nu este foarte buna. Nu trece foarte bine peste denivelari, asa ca sunt lucruri pe care trebuie sa le imbunatatim"

, a declarat Brawn.

"Din punct de vedere aerodinamic progresam foarte bine. Sasiul trebuie sa fie mai bun, dar toata lumea gandeste foarte pozitiv ca putem imbunatati situatia. Mai am nevoie de cateva curse pentru a intelege exact unde ne aflam, dar cu siguranta suntem mai bine decat in testele din iarna. Si privind spre ceea ce va urma, sunt cativa pasi increibili in viitor. Insa raman precaut si spun ca sunt foarte constiincios pentru ceea ce avem nevoie in 2009. Este o oportunitate foarte mare pentru noi".

Brawn a adezvaluit ca in prezent echipa are resurse suficiente pentr ua se concentra atata pe proiectele din 2008, cat si pentru cele din 2009. Totusi, el a admis ca peste cateva luni situatia se va schimba, moment in care isi va concentra toata atentia pe sezonul 2009. "Programul pentru 2009 a inceput si avem tot mai multe resurse resurse. Pana acum nu am avut niciun conflict, dar vom avea cu siguranta in urmatoarele luni. Cred ca, atunci cand vom avea un conflict de resurse, va trebuie sa luam o decizie. In general, vom lua o decizie favorabila programului pentru 2009, pentru ca acesta este viitorul si in privinta actualei masini exista cateva limitari", sustine Brawn.

  • alexunder, sâmbătă, 29.03.2008 23:24
    Hondafan

    Vreau sa deveniti cei mai tari I LOVE :X