Sato spera intr-un ajutor de la Honda

Publicat luni, 05.05.2008 13:49 de Daniel Popescu

Takuma Sato spera ca sefii de la Honda le vor oferi celor de la Super Aguri sansa de a continua in Formula 1, in ciuda gravelor probleme financiare cu care se confrunta.

Super Aguri se lupta sa supravietuiasca, o intalnire decisiva cu reptrezentatii consiliului de administratie al Honda fiind programata pentru marti.

Super Aguri spre ca Honda vor accepta oferta de finantare propusa de concernul german Weigl Group, desi CEO-ul Honda, Nick Fry, are indoieli ca acestia pot sustine o echipa competitiva de Formula 1

. Dupa ce Honda au interzis accesul in paddock-ul de la Istanbul pentru camioanele si motorhome-ul echipei , Sato a cerut sprijinul celor de la Honda.

"Evident, Honda au fost in centrul intregii echipe Super Aguri", a spus Sato pe site-ul sau oficial. "Intotdeauna am lucrat indeaproape cu ei si am inteles ca sunt intr-o pozitie dificila dupa ce Dubai International Capital ne-au lasat balta in ultimul moment. dar sper ca ei sa continue lupta si sa ofere echipei mai mult timp pentru a obtine o investitie. Am demonstrat in ultimii doi ani cat de eficienti putem fi cu o echipa mica si cred ca putem fi foarte competitivi".

"Avem nevoie de sprijinul Honda mai mult ca niciodata si sper ca vor fi capabili sa gaseasca o solutie satisfacatoare".