Sauber: "Ferrari si McLaren sunt mai rapizi decat noi"

Publicat luni, 16.06.2008 12:47 de Daniel Popescu

Fondatorul echipei Sauber, Peter Sauber, admite ca Ferrari si McLaren sunt inca in fata germanilor, ramand precaut in privinta sanselor la titlu.

BMW-Sauber au obtinut in Canada prima victorie din istorie, iar presa internationala anticipeaza ca nemtii vor lupta pentru titlul mondial pana la finalul acestui sezon. Cu toate acestea, Sauber crede ca este prea devreme pentru a discuta despre acest lucru.

"Adevarul este ca Ferrari si McLaren sunt inca putin in fata noastra. Iar aceste echipe nu vor dori sa faca la fel de multe greseli ca si pana acum"

, a precizat Sauber pentru publicatia elvetiana Blick. "Bineinteles ca victoria reprezinta o crestere a motivatiei noastre, dar trebuie sa ne indreptam atentia spre cursa urmatoare. La finalul sezonului vom vedea unde ne vom afla".

Cu toate acestea, directorul tehnic al BMW-Sauber, Willy Rampf, nu exclude varianta ca echipa sa produca o mare surpriza la finalul anului. "Bineinteles ca ne gandim la asta. Cand obtii un astfel de rezultat dupa 7 curse, incepi sa ai astfel de idei. Dar in acelasi timp trebuie sa fim si realisti", a precizat Rampf.

  • speedyro, luni, 16.06.2008 13:58
    ....

    de ce bmw + 3 si mclaren si ferrari +2 ? .. DOAR SUNT MAI BUNE Nu..?..

  • marianescu, marţi, 17.06.2008 11:52
    stiu eu:

    La BMW se adauga si decentza si bunul simtz... de aia! ;o)