Schumacher are un nou manager incepand din 2010

Publicat miercuri, 03.03.2010 13:31 de Daniel Popescu

Sabine Kehm este noul manager al lui Michael Schumacher incepand din acest sezon, potrivit unor informatii din presa germana.

Michael Schumacher a decis sa renunte la serviciile lui Willi Weber, germanul care a gestionat intreaga cariera a septuplului campion mondial.

Presa din tara sa natala sustine ca Schumacher a decis sa o nominalizeze in functia de manager pe Sabine Kehm, care este totodata si purtatorul sau de cuvant. Informatia nu a fost confirmata oficial de niciuna dintre partile implicate, insa este sustinuta de faptul ca Schumacher si-a negociat singur revenirea in Formula 1 la Mercedes GP.

Un alt campion mondial care a anuntat oficial ca isi va schimba managerul este Lewis Hamilton. Britanicul a intrerupt parteneriatul cu tatal sau, iar cariera sa va fi gestionata temporar de McLaren Mercedes. Chiar daca deocamdata nu a gasit un inlocuitor potrivit, presa britanica a lansat speculatia ca noul sau manager ar putea fi Mika Hakkinen, intrucat cei doi au o relatie amicala foarte buna.

Via | ESPNF1