Schumacher, încrezător că va lupta pentru victorii în 2011

Publicat joi, 17.03.2011 16:07 de Daniel Popescu

Michael Schumacher speră că va lupta constant pentru podiumuri şi că ocazional va avea oportunitatea să câştige curse.

Mercedes GP a înregistrat progrese semnificative în ultima sesiune de teste din această iarnă, în primul rând datorită unui nou pachet aerodinamic.

După ce a analizat împreună cu inginerii datele obţinute în ultima sesiune de teste de la Barcelona, Michael Schumacher priveşte cu mult mai mult optimism situaţia şi anticipează că, în unele curse, va fi capabil să lupte pentru victorie.

"Echipa a muncit din greu pe parcursul iernii pentru a da o formă monopostului nostru în toate zonele în care am simţit nevoia unei îmbunătăţiri. Datele pe care le-am văzut pe parcursul iernii au fost foarte încurajatoare, dar pe de altă parte cu toţii ştim că realitatea datelor şi circuitul de curse pot fi foarte diferite. Ca pilot, speri într-un pas bun înainte şi cred că am obţinut asta. Sunt încrezător că putem lupta pentru podiumuri şi sper să pot lupta pentru victorii al unele curse. Acestea fiind spuse, vom vedea adevărul o dată ce sezonul începe, aşa că aştept cu nerăbdare să merg la Melbourne pentru a vedea adevărata imagine", a mai precizat el.

Via | SportingLife

  • coman_norbert, joi, 17.03.2011 16:36
    Schumacher

    a spus că speră să lupte ptr podiumuri și chiar victorii. Cred că este realist nu încrezător. Cel încrezător crede că a lui este victoria, iar germanul vorbește doar de posibilități.

  • reh_nick, vineri, 18.03.2011 11:11
    Din: Stiri similare...

    Miercuri, 16 Martie Schumacher, rezervat în privinţa şanselor la victorie Michael Schumacher consideră că Mercedes este pregătită să lupte pentru primele poziţii, însă este rezervat în privinţa şanselor de a obţine victorii în acest sezon... ...sa-nteleg ca totusi nu-i decis! dar va fi dupa putinta!!

  • coman_norbert, vineri, 18.03.2011 11:39
    @teh_nick

    titlurile sunt așa mai pompoase...